200% $1000 asti + 36% rakeback

4.4/5
Liity nyt

Juicy Stakes kokemuksia ja arvostelu – 36% Rakeback!

Juicy stakes kokemuksia

Juice Stakes on suhteellisen uusi online-pokerisivusto, joka on nopeasti saavuttanut suosiota pokerin harrastajien keskuudessa. Sivusto lanseerattiin vuonna 2022, ja siitä lähtien se on kerännyt runsaasti pelaajia sekä satunnaisia viihde- että ammattimaisempia pelaajia. Tässä artikkelissa annamme yleiskatsauksen Juice Stakesista, sen ominaisuuksista sekä sen eduista ja haitoista.

Juice Stakes on pokerisivusto, jonka avulla pelaajat voivat osallistua käteispeleihin ja turnauksiin. Sivusto tarjoaa erilaisia pokeripelejä, mukaan lukien Texas Hold’em, Omaha ja Seven Card Stud.

Yksi Juice Stakesin erottuvista ominaisuuksista on keskittyminen matalan panoksen peleihin. Sivusto palvelee pelaajia, jotka haluavat pelata pienemmillä rahasummilla, mikä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon harrastuspelaajille ja niille, jotka ovat uusia nettipokerin parissa.

Juicy Stakes bonus

Tervetuliais tarjous on erinomainen ja se tarjoaa 200% bonusta ensitalletukselle aina $1000 asti. Huomaathan, että tähän tarvitsee käyttää koodia: 1000JUICY.

 1. Talletusbonus: 200% $1000 asti

Bonus vapautuu keräämällä FPP pisteitä, joita kertyy maksetusta rakesta seuraavanlaisesti:

Käteispelit: $1 rake = 5 FPP

Turnaukset: $1 rake = 7 FPP

Bonus vapautuu $5 osissa aina kun 83.335 FPP on kerätty. Tämä vastaa 6-8% ylimääräistä rakebackiä. Tämä tulee normaalin rakebackin päälle josta seuraavaksi lisää.

Minimitalletus bonuksen lunastamiseen on $25.

Juicy Stakes rakeback ja muut edut

Defaulttina Juicy Stakes tarjoaa perinteisen VIP ohjelman, mutta jos haluat saada puhtaan rakebackin, joka on 36% rakeback, tulee sinun lähettää sähköpostia heidän asiakaspalveluun jonka sähköposti on: Poker@juicystakes.com

Mikäli otat rakebackin käyttöön, FPP kerääntyy 50% vauhdilla tämän jälkeen. Silti Rakeback on parempi ottaa heti käyttöön, sillä se tarjoaa parempaa valueta.

Juicy Stakes Pelivalikoima

Pelivalikoiman osalta täältä löytyy peruspelien, eli Texas hold’emin ja Omahan lisäksi 7-kortin studi. Myös Hi-Lo versiot ovat valikoimassa.

Turnausten puolella selkeästi eniten on teksu turnauksia, ja niistä löytyy myös bounty variaatiot. Myös sit&go ja heads-up turnaukset ovat valikoimassa.

Freerolleja pelaavien kannattaa tehdä tänne pelitili, sillä täällä pyörii tasaisesti ilmaisturnauksia, joissa on mahdollista voittaa rahaa ja turnauslippuja rahalla pelattaviin turnauksiin.

Satelliitti turnaukset live tapahtumiin

Mainnan arvoista on, että täällä pyörii satelliitti turnauksia tiettyihin live turnauksiin. Muun muassa The Festivaliin, Caribbian poker tourille sekä Malta Poker Festivaaleihin on erityisesti pyörinyt satelliitti turnauksia täällä.

Pelaajamäärät

Koska kyseessä on suhteellisen tuore pokerisivusto, ei pelaajamäärä ole vielä kovinkaan suuria. Päiväsaikaan sivustolla pelaa noin 100 pelaajaa ja kiireisimpänä hetkenä määrä nousee muutamaan sataan pelaajaan.

Ilmausturnauksia pelaaville tämä on hyvä asia, sillä näissä turnauksissa on siten paljon paremmat mahdollisuudet päästä palkinnoille.

Mobiili

Juicy Stakesilla voit pelata pokeria myös mobiilissa, eikä sinun tarvitse edes asentaa erillistä sovellusta puhelimeesi. Pelaaminen onnistuu suoraan mobiililaitteen selaimen kautta.

Talletus ja nosto tavat

Rahansiirrot onnistuvat seuraavilla menetelmillä:

Talletus: (Min $10, Max $2500 talletus tavasta riippuen)

 • Visa
 • Mastercard
 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Litecoin
 • NeoSurf
 • Interac
 • eZeeWallet

Nostot: (Min $100, Max $2500 talletus tavasta riippuen)

 • Pankkisiirto
 • Bitcoin
 • Shekki

Yhteenveto

Juicy Stakes on kelpo nettipokerisivusto, joka tarjoaa pelaajilleen erilaisia nettipelit rahalla pelejä, turnauksia ja tarjouksia. Harrastepelaajiin keskittyvä sivusto tarjoaa rennon ja nautinnollisen peliympäristön, joka sopii kaikille taitotasoille. Heidän erinomainen rakeback tarjous yhdistettynä runsaisiin bonuksiin antaa hyvän syyn pelata täällä.

Lisäksi sivuston 24/7-asiakastuki varmistaa, että pelaajat voivat saada apua aina tarvittaessa. Kaiken kaikkiaan Juicy Stakes on loistava vaihtoehto pelaajille, jotka etsivät luotettavaa ja nautittavaa pokerisivustoa.

Ups & Downs


Overview